Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een senior milieukundig adviseur. Wij zijn op zoek naar een milieukundig adviseur met een brede interesse en een sterke inhoudelijke kennis op het gebied van een aantal relevante thema’s, zoals externe veiligheid (waaronder gevaarlijke stoffen) en/of luchtkwaliteit, etc. Hoewel je de specialistische onderzoeken niet zelf hoeft uit te voeren ben je het aanspreekpunt voor onze klanten en vertaal je onderzoeksresultaten in heldere en duidelijke adviezen, zowel schriftelijk als mondeling.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het verzorgen van aanvragen voor omgevingsvergunningen en watervergunningen, het geven van (branche)specifieke milieuadviezen aan bedrijven, het schrijven van vergunningen, het leveren van bijdragen aan bestemmingsplannen, het uitvoeren van milieuaudits bij bedrijven en het leveren van bijdragen aan het opstellen en implementeren van milieuzorgsystemen.

Als senior milieukundig adviseur krijg je bij ons de kans je (verder) te specialiseren in een van de milieudisciplines. Daarnaast behoort een combinatie tussen advieswerkzaamheden en een deeltijd opdracht voor een overheidsdienst tot de mogelijkheden.

Profiel

  • Je beschikt over een afgeronde, bij voorkeur technische, HBO- of academische opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het vakgebied
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
  • Je bent prestatiegericht, flexibel en een teamspeler
  • En je bent representatief en in staat om complexe materie helder over te brengen