Wil jij een steentje bijdragen aan het verduurzamen van Nederland en ben je een enthousiaste, duizendpoot die onderdeel wil uitmaken van een hecht team met impactvolle projecten? Stop dan met zoeken en wordt onze nieuwe Projectmedewerker Milieu & Energie!

Over ons: de Adromi Groep

De Adromi Groep bestaat uit meerdere bedrijfsonderdelen met een diversiteit aan specialismen. Met onze club enthousiaste professionals werken we samen met onze opdrachtgevers aan projecten met impact. We zetten ons onder andere in op het gebied van milieu, energie, leefomgeving, kwaliteit, arbeidsomstandigheden en (brand)veiligheid. We zijn betrokken, deskundig, toegankelijk en samen gaan we voor kwaliteit en resultaat. Onze klanten zijn hoofdzakelijk omgevingsdiensten, bedrijven, ministeries, zorg- en onderwijsinstellingen en andere overheidsinstanties als bijvoorbeeld de politie.

We adviseren, trainen, controleren en onderzoeken. Met onze gezamenlijke kennis, vaardigheden en competenties voegen we effectief waarde toe voor onze opdrachtgevers.

De uitdaging?

In Nederland werken we aan een schone, gezonde en veilige (leef)omgeving. Bedrijven dienen zich aan regels te voldoen rondom onder andere bodem, energie, geluid, veiligheid, geur en lucht. Wij helpen onze klanten om te werken op een duurzame en verantwoorde manier voor mens en leefomgeving.

Wat ga je doen?

Nederland is druk aan het verduurzamen. Daardoor zijn wij als adviesbureau ook druk bezig met verduurzamingsvraagstukken. Het is jouw verantwoordelijkheid om het team Milieu & Energie te ondersteunen bij uiteenlopende werkzaamheden die hiermee te maken hebben.

Je speelt een belangrijke rol in de projectplanning, het maken van afspraken voor collega’s, het opstellen van offertes en het bijhouden van de projectadministratie. Je helpt daarnaast met de voorbereiding en de uitvoering van projecten.

Een deel van de tijd help je mee met het organiseren van trainingen en opleidingen die vanuit onze organisatie worden gegeven.

Jij houdt zicht op de planning van projecten en stemt hierover af met de opdrachtgevers en projectleiders. Ook reageer je op klantvragen en regel je bijvoorbeeld de teamoverleggen.

Omdat we tegelijkertijd werken aan veel verschillende opdrachten, is geen dag hetzelfde. Je bent dan ook de spin in het web die we hard nodig hebben om alle projecten succesvol te kunnen doorlopen en af te ronden. Een uitdagende, maar ook heel waardevolle rol voor onze organisatie!

Wie ben jij?

 • Je hebt interesse in/affiniteit met milieu en energiebesparing.
 • Je bent maatschappelijk betrokken en bent dus op de hoogte van wat er in de maatschappij speelt.
 • Je bent enthousiast, proactief en je houdt van persoonlijk contact met collega’s en opdrachtgevers.
 • Je bent secuur in je werk en hebt oog voor detail.
 • Je kunt makkelijk en snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en houdt overzicht.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een administratieve of ondersteunende functie.

Wat bieden we jou?

 • Een veelzijdige functie in een platte organisatie waar je kunt doorgroeien als je dat wil en je ambities kunt waarmaken.
 • Je komt terecht in een gezellig team waar je werkt op basis van vrijheid en vertrouwen.
 • Flexibiliteit vinden we belangrijk. Onder andere in werktijden voor een goede werk-privé balans. Ook ben je flexibel in waar je werkt: thuis en op ons kantoor. We zorgen er natuurlijk voor dat je je werk goed kan doen (laptop, IPhone en we bespreken welke middelen je nodig hebt voor een goede thuiswerkplek).
 • Ons werk is leuk, maar vakantie ook. Je krijgt 26 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) en je ontvangt extra vakantiedagen als je langer bij ons in dienst bent. Je kunt ook vakantiedagen bijkopen.
 • Het aantal uren dat je bij ons komt werken spreken we natuurlijk samen af, maar we zoeken iemand voor minimaal 20 uur verdeeld over 3 dagen.

Hoe verder?

Ben je meteen verkocht of heb je nog aanvullende vragen? Neem contact op met Jelle Kramer via 06-55104881 of jelle.kramer@adromi.nl