Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een energieadviseur.

Heb je affiniteit met energie en energiebesparing en help je bedrijven daar graag mee verder? Wil jij met een divers team werken aan impactvolle projecten voor de maatschappij? En ben jij op korte termijn voor 24-40 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij – de Adromi Groep

De Adromi Groep bestaat uit meerdere bedrijfsonderdelen met een diversiteit aan specialismen. Met onze club enthousiaste professionals werken we samen met onze opdrachtgevers aan projecten met impact. We zetten ons onder andere in op het gebied van milieu, duurzaamheid, leefomgeving, kwaliteit en veiligheid. We zijn betrokken, deskundig, toegankelijk en samen gaan we voor kwaliteit en resultaat. Onze klanten zijn onder andere ministeries, omgevingsdiensten, zorginstellingen, het onderwijs, de politie en het bedrijfsleven.

We adviseren, trainen, controleren en onderzoeken. Met onze gezamenlijke kennis, vaardigheden en competenties voegen we effectief waarde toe aan onze opdrachtgevers.

De uitdaging

In Nederland werken we aan het verlagen van het energieverbruik van woningen en bedrijven en het verduurzamen van de leefomgeving om de klimaatdoelen van 2030 te behalen. Dit zijn onder andere de ontwikkelingen waar we bij Adromi B.V. dagelijks mee te maken hebben. Wij helpen onze klanten om te werken op een duurzame en verantwoorde manier voor mens en leefomgeving.

Dit ga je doen

Als energieadviseur heb je een hele afwisselende baan waarbij je samen met een team aan diverse energievraagstukken werkt. Een deel van de tijd geef je advies aan het bedrijfsleven en het andere deel van de tijd voer je werkzaamheden uit namens de overheid. Voor bedrijven bestaan de werkzaamheden uit het uitvoeren van energiebesparingsonderzoeken en advies hierover, het doen van energie-audits en meldingen voor de Informatieplicht, advies in het overstappen op duurzame alternatieven en het opstellen van energielabels. Bij overheidsorganisaties help je met adviserende en uitvoerende taken op het gebied van energie en duurzaamheid. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om de uitvoering van de Informatieplicht en het beoordelen van energiebesparingsonderzoeken. De werkzaamheden vinden vaak op locatie plaats en je stimuleert bedrijven om duurzamer te ondernemen. Als het bij je past is ook het geven hoort ook het geven van energieopleidingen tot de mogelijkheden.

Wat krijg je

 • Een zeer afwisselende baan, waarbij geen dag hetzelfde is. Het aantal uren dat je bij ons komt werken, spreken we samen af;
 • Een veelzijdige functie in een platte organisatie waar je kunt ontwikkelen op een manier en in een richting die bij je past;
 • Je komt terecht in een gezellig team waar je werkt op basis van vrijheid en vertrouwen;
 • Flexibiliteit vinden we belangrijk. Onder andere in werktijden voor een goede werk-privé balans. Ook ben je flexibel in waar je werkt: gedeeltelijk thuis en op ons kantoor;
 • Ons werk is leuk, maar vakantie ook! Wij bieden 26-30 vakantiedagen (op basis van 40 uur) en je ontvangt extra vakantiedagen als je langer bij ons in dienst bent. Ook is het mogelijk om dagen bij te kopen.
 • Jouw eigen keuze om een leaseauto te rijden, of liever onkostenvergoeding te ontvangen;
 • Een salaris wat past bij je ervaring en kennis;
 • Een laptop en smartphone;
 • Een collectieve leeragenda aangevuld met een opleidingsprogramma op maat.

Wie ben je

 • Je hebt affiniteit met energie en duurzaamheid; maar bent ook geïnteresseerd in de bijbehorende aspecten zoals bijvoorbeeld milieu en klimaat;
 • Een hbo/wo-denkniveau;
 • Werkervaring als toezichthouder of energieadviseur is zeker een pré, maar geen vereiste;
 • Je hebt een klantgerichte instelling en een proactieve houding;
 • Je bent communicatief vaardig, representatief en proactief;
 • Je hebt een rijbewijs B.

Interesse?

Wij horen graag meer over wie jij bent! Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jelle Kramer via 06 – 55 10 48 81.