Heb je affiniteit met kwaliteit, veiligheid, arbo en milieu? En vind je het interessant om bij veel verschillende type bedrijven over de vloer te komen? Ben je goed in het adviseren op het gebied van managementsystemen en vind je het leuk om audits uit te voeren? Dan komen we graag met je in contact!

Adromi Groep

De Adromi Groep bestaat uit meerdere bedrijfsonderdelen met een diversiteit aan specialismen. Met onze club enthousiaste professionals werken we samen met onze opdrachtgevers aan projecten met impact. We zetten ons onder andere in op het gebied van milieu, duurzaamheid, leefomgeving, kwaliteit, arbeidsomstandigheden en (brand)veiligheid. We zijn betrokken, deskundig, toegankelijk en samen gaan we voor kwaliteit en resultaat. Onze klanten zijn omgevingsdiensten, bedrijven, ministeries, zorg- en onderwijsinstellingen en andere overheidsinstanties zoals bijvoorbeeld de politie.

We adviseren, trainen, controleren en onderzoeken. Met onze gezamenlijke kennis, vaardigheden en competenties voegen we effectief waarde toe voor onze opdrachtgevers.

De uitdaging

In Nederland werken we aan een schone, gezonde en veilige (leef)omgeving. Bedrijven dienen aan regels te voldoen rondom bijvoorbeeld bodem, energie, geluid, veiligheid, geur en lucht. Wij helpen onze klanten om te werken op een duurzame en verantwoorde manier voor mens en leefomgeving. Wij geloven dat managementsystemen bedrijven helpen om efficiënt, effectief en veilig te werken en dat deze systemen helpen om kwalitatief goed werk af te leveren aan hun klanten.

Dit ga je doen

Als adviseur managementsystemen geef je advies op het gebied van managementsystemen. Denk aan het uitvoeren van contextanalyses, audits en het begeleiden van een managementreview of een compleet implementatietraject Ook kun je klanten helpen door relevante veiligheids- en milieuaspecten in kaart te brengen en de bijbehorende risico’s te bepalen en help je klanten met het nemen van de juiste maatregelen. Het is daarom belangrijk om bij onze klanten langs te gaan en de klanten te leren kennen. De klanten waar we het meest mee werken komen uit de branches scheepvaart, industrie en afvalverwerking.

We zijn hands-on en we helpen de klant door in nauwe samenwerking werkzaamheden uit te voeren. Uiteindelijk help je zo organisaties te professionaliseren en continu te verbeteren.

Naast deze werkzaamheden draai je ook mee op projecten op het gebied van kwaliteit, milieu, arbo en veiligheid.

Wie ben jij?

 • Je bent breed geïnteresseerd in de menselijke kant van organisaties en hoe er in organisaties wordt gewerkt;
 • Je ziet het belang van de bescherming van het milieu en onze leefomgeving en levert hier graag een bijdrage aan;
 • Je staat voor een veilige werkomgeving;
 • Je kent normen als ISO 9001, 14001 en 45001;
 • Je kunt heldere adviezen geven onafhankelijk van je doelgroep;
 • Je hebt actuele kennis van de relevante milieu en/of veiligheidswet- en regelgeving. Heb je deze kennis niet, helpen we je hierbij;
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een klantgerichte instelling, je bent flexibel en hebt een proactieve houding;
 • Je hebt je rijbewijs.

Wat bieden we je?

 • Een zeer afwisselende baan, waarbij geen dag hetzelfde is. Het aantal uren dat je bij ons komt werken, spreken we samen af.
 • Een veelzijdige functie in een platte organisatie waar je kunt ontwikkelen op een manier en in een richting die bij je past. We bieden je onder andere de mogelijkheid ook met andere vakgebieden aan de slag te gaan.
 • Je komt terecht in een gezellig team waar je werkt op basis van vrijheid en vertrouwen.
 • We kennen een jaarlijks vast te stellen collectieve leeragenda aangevuld met een opleidingsprogramma op maat.
 • Flexibiliteit vinden we belangrijk. Onder andere in werktijden, voor een goede werk-privé balans. Ook ben je flexibel in waar je werkt: gedeeltelijk thuis, bij klanten en op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht.
 • Om je werk goed te kunnen doen zorgen wij ervoor dat je een fijne laptop en telefoon.
 • Ons werk is leuk, maar vakantie ook. Wij bieden in de basis 26 tot 30 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband ) en je ontvangt extra vakantiedagen als je langer bij ons in dienst bent. Ook is het mogelijk om dagen bij te kopen.
 • We bieden een salaris wat past bij je ervaring en kennis.
 • Ten slotte is het jouw keuze om een leaseauto te rijden, of liever onkostenvergoeding te ontvangen.

Interesse?

Wij horen graag meer over wie jij bent! Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met Jelle Kramer via 06 – 55 10 48 81.