Zoek je een leuke nieuwe baan als administratief medewerker? Ben jij die goede ondersteunende kracht, wil je allround bezig zijn en heb je ook affiniteit met cijfers? Kom jij ons dan te helpen?

Adromi Groep

Wij zijn een adviesbureau dat bestaat uit meerdere bedrijfsonderdelen met een diversiteit aan specialismen. Met onze club enthousiaste professionals werken we samen met onze opdrachtgevers aan projecten met impact op de maatschappij. We zetten ons onder andere in op het gebied van duurzaamheid, welzijn, de leefomgeving, kwaliteit van zorg, arbeidsomstandigheden en veiligheid.

We adviseren, trainen, bemiddelen, controleren en onderzoeken. Met onze gezamenlijke kennis, vaardigheden en competenties voegen we effectief waarde toe voor onze opdrachtgevers. We zijn betrokken, deskundig, toegankelijk en samen gaan we voor resultaat

Dit ga je doen

In deze allround functie ben je onderdeel van onze boekhouding door het bijhouden van de dagelijkse financiële werkzaamheden, zoals het verwerken van facturen en bankmutaties.
Daarnaast houd jij het reilen en zeilen op kantoor in de gaten en neem jij diverse office management taken op je, zoals post verwerken, bestellingen doen, onderhoud van kantoorapparatuur en het ontvangen van bezoek.
Onze adviseurs kunnen jou vragen administratieve taken op te pakken voor projecten en zijn er diverse werkgroepen waar jij je bij aan kunt sluiten.
Met deze diversiteit aan taken is geen dag hetzelfde. Daar moet je van houden!

Wie ben jij

 • Je bent enthousiast, proactief en je houdt ervan om samen te werken.
 • Je bent secuur in je werk en hebt oog voor detail.
 • Je bent flexibel en kan snel schakelen. Je vindt het niet erg dat je werkzaamheden uiteenlopen.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werkzaamheden en houdt van overzicht.
 • Je kunt goed organiseren.
 • Je hebt werkervaring in een administratieve of ondersteunende functie.

Wat bieden we je

 • Een veelzijdige functie in een platte organisatie waar je kunt doorgroeien als je dat wil en je ambities kunt waarmaken.
 • Je komt terecht in een gezellig team waar je werkt op basis van vrijheid en vertrouwen.
 • Flexibiliteit vinden we belangrijk. Onder andere in werktijden voor een goede werk-privé balans. Ook ben je flexibel in waar je werkt: thuis en op ons kantoor. We zorgen er natuurlijk voor dat je je werk goed kan doen (laptop, IPhone en we bespreken welke middelen je nodig hebt voor een goede thuiswerkplek).
 • Ons werk is leuk, maar vakantie ook. Je krijgt 26 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband) en je ontvangt extra vakantiedagen als je langer bij ons in dienst bent. Je kunt ook nog vakantiedagen bijkopen.
 • Het aantal uren dat je bij ons komt werken spreken we natuurlijk samen af, maar we zoeken iemand voor minimaal 24 uur.

Hoe verder?

Enthousiast? Wij horen graag van je! Neem contact op met Joke Straathof via 06-31769903  (WhatsApp mag ook) of via jstraathof@econovabv.nl voor eventuele vragen of om kennis te maken.