Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Adromi is in 1984 gestart als een juridisch en technisch inhoudelijk georiënteerd adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu. In de loop der jaren is Adromi uitgegroeid tot een groep van adviseurs die zowel de publieke als de private sector voorziet van juridisch en managementadvies in combinatie met technisch inhoudelijk advies.

De Adromi Groep bestaat uit meerdere bedrijfsonderdelen met een diversiteit aan specialismen op het gebied van milieu, ruimtelijke ordening, managementsystemen, energie, arbeidsomstandigheden, bouwen en veiligheid. De kracht van deze bundeling maakt ons tot een partner, waar u voor een scala aan producten en diensten terecht kunt.

Het leveren van kwaliteit is onze belangrijkste doelstelling. Wij beschikken over ervaren, goed opgeleide en enthousiaste professionals. Adromi is zowel ISO 9001:2015 gecertificeerd als CEDEO erkend.

Onze missie en visie

Op een maatschappelijk verantwoorde wijze kwalitatief goede producten/adviezen ontwikkelen en vermarkten door zelfstandige, tevreden medewerkers in een prettige werksfeer, waarbij sprake en ruimte is voor kritische reflectie, die erop is gericht dat mensen zich willen en kunnen ontwikkelen.

Ons team

Anton van der Linde

Anton van der Linde

Directie Adromi Groep (oprichter)
Maarten van Happen

Maarten van Happen

Projectleider Arbo & Veiligheid
Jelle Kramer

Jelle Kramer

Projectleider Milieu & Energie
Jaap Coomans

Jaap Coomans

Projectleider Milieu & Ruimtelijke Ordening
Joël Wildschut

Joël Wildschut

Projectleider Ruimtelijke Ordening & Juridisch
Lisette Kruse

Lisette Kruse

Projectleider Bodem
Sylvia de Vries

Sylvia de Vries

Projectleider Arbo & Veiligheid
René van de Bank

René van de Bank

Projectleider Milieu & Geluid
Patrick Koopmeiners

Patrick Koopmeiners

Projectleider detachering
Arianne de Vries

Arianne de Vries

Adviseur Milieu & Energie
Mariëtte Suyker

Mariëtte Suyker

Adviseur Milieu & Veiligheid
Tania Timmer

Tania Timmer

Adviseur milieu & lucht
Sandra van Bruggen

Sandra van Bruggen

Adviseur Milieu & Energie
Paul de Reus

Paul de Reus

Adviseur Milieu & Bodem
Gijs Jansen

Gijs Jansen

Adviseur milieu & VTH
Jennifer Faneyt

Jennifer Faneyt

Backoffice Adromi BV
René Menneken

René Menneken

Directie Adromi Groep
Caroline van der Linde

Caroline van der Linde

Directie Adromi Groep
Marja Vermeij

Marja Vermeij

Receptie
Petra Matthijs

Petra Matthijs

Officemanager
Edwin Rienstra

Edwin Rienstra

Administratie
Rianne Korevaar

Rianne Korevaar

Administratie
Mandy Luiten

Mandy Luiten

Projectleider Kwaliteitszorg
Petra van der Jagt

Petra van der Jagt

Directie CKMZ B.V.
Colette Dams

Colette Dams

Directie CKMZ B.V.
Antonet Adolfs

Antonet Adolfs

Senior Adviseur Kwaliteitszorg

Onze organisatie

Adromi Groep

Adromi bestaat uit een groep adviseurs die zowel publieke als private sector op het gebied van milieu voorziet van juridisch en managementadvies in combinatie met technisch inhoudelijk advies. Middels detachering vullen professionele en ervaren medewerkers, hiaten in uw organisatie snel en flexibel op. Daarnaast verzorgen ze trainingen aan de politie, zorg en omgevingsdiensten evenals in persoonlijke en team ontwikkeling.

CKMZ

CKMZ bestaat uit gedreven adviseurs die werken aan organisatieontwikkeling in de zorg en onderwijssector. Nieuwsgierige professionals die werken aan publieke vernieuwing. We zijn zowel erkende certificatie auditoren (ISO en HKZ) als IiP assessoren.

Ontdek wat CKMZ te bieden heeft

ISO-point

ISO-point bemiddelt al meer dan 10 jaar in de specifieke werkvelden kwaliteit, veiligheid, arbo, milieu, food en zorg. Onze doelstelling is de beste kandidaat voor de beste functie selecteren. Wij bemiddelen zowel starters, medioren, en senioren op MBO-, HBO- en WO- niveau. ISO-point is de partner voor iedereen die een (nieuwe) baan of personeel zoekt op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbo of milieu.

Ontdek wat ISO-point te bieden heeft

ECO-job

ECO-job is het specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieu sector. Onze landelijke aanpak, kennis van de milieu markt, ons uitgebreide aanbod van vacatures en het aantal ingeschreven kandidaten maken ons hét vertrekpunt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe carrièrestap of collega in de milieu branche.

Ontdek wat ECO-job te bieden heeft

Payroll-Collectief

Payroll-Collectief werkt landelijk en is gespecialiseerd in het aanbieden van payroll, salarisadministratie en HRM support voor het MKB bedrijf. Daarnaast bieden wij een uniek concept voor samenwerking met scholen. We vinden het onze taak om uw personeelszaken goed te regelen. We stellen daarom hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Wanneer u het werkgeverschap met ons deelt, kunt u rekenen op een uitgebreid dienstenpakket dat verder gaat dan alleen payrolling. Samen zijn wij de beste werkgever!

Ontdek wat Payroll-Collectief te bieden heeft

Flex-sourcing

Flex-sourcing ondersteunt het inhuurproces van opdrachtaanvraag tot en met de definitieve opdrachtverstrekking. Bij Flex-sourcing wordt de inhuur voornamelijk ingevuld door ZZP-ers. De inzet van zzp’ers vergt know-how op het gebied van wet- en regelgeving. Wij verzorgen een overeenkomst van opdracht en verzamelen alle benodigde informatie.

Ontdek wat Flex-sourcing te bieden heeft

Maatschappelijk ondernemen

Binnen de Adromi groep zien we zowel de noodzaak als de voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Door bij onze werkzaamheden rekening te houden met de effecten van onze bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij creëren we een meerwaarde op economisch, ecologisch en sociaal gebied. Graag helpen we onze klanten bij het vormgeven van MVO in de organisatie maar we doen het natuurlijk ook zelf.

Waarmee kunnen we u helpen?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 078 684 55 55 of stuur een bericht.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.